SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

„Sielska kuchnia” - nowy kwartalnik kulinarny od Burdy

W czwartek 26 lutego br. w sprzedaży zadebiutuje nowy magazyn kulinarny Grupy Burda „Sielska kuchnia”. Pismo będzie kwartalnikiem.

W „Sielskiej kuchni” prezentowane będą tradycyjne przepisy kulinarne z polskiej kuchni, które czytelnicy znają z dzieciństwa. Wydawca informuje, że pomysł na wprowadzenie nowego tytułu powstał na fali sukcesu dwumiesięcznika „Sielskie życie”. Burda chce również rozbudować portfolio tytułów kulinarnych.

Redaktor naczelną pisma jest Małgorzata Szczepańska, która kieruje również redakcją „Sielskiego życia” i „Elle Deco”. Pierwszy numer „Sielskiej kuchni” liczy 124 strony i ukaże się w nakładzie 30 tys. egz. Wydanie kosztuje 9,90 zł.

Wprowadzenie tytułu na rynek wspiera kampania promocyjna w telewizji (kuchnia+), prasie (m.in. „Claudia”, „Dobre Rady”, „Sielskie Życie”, „Moje Gotowanie”, „Sól i Pieprz”, „Przyślij Przepis”, „Mój Piękny Ogród”, „Przepis na ogród”, „Gala”), internecie (serwisy kobieta.pl, mojegotowanie.pl, przyslijprzepis.pl, apetytonline.pl, gala.pl, mojpieknyogrod.pl, rodzice.pl, elle.pl, blog.instyle.pl, glamour.pl), mediach społecznościowych, punktach sprzedaży HDS i Empik, a także poprzez akcje mailingowe oraz.

Dołącz do dyskusji: „Sielska kuchnia” - nowy kwartalnik kulinarny od Burdy

0 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl