Sztuka mięsa

Polska

Sztuka mięsa
Ocena programu: 0 Star
Oceń:

Gatunek:  Magazyn kulinarny

Produkcja: Polska

Czas trwania: 30 minut

Tomek wraca na Podlasie, które słynie z wyjątkowych produktów _ słodkowodnych ryb, serów, wędlin, a miejscowi szefowie kuchni bardzo dbają o pielęgnowanie regionalnych przepisów. Jednym z nich jest Marcin Budynek, który w swojej restauracji Tawerna Fisza serwuje przepyszne mięsne i rybne dania. Marcin zdradza Tomkowi swój autorski przepis na regionalną rybę sielawę. Tomek pokazuje widzom, jak przygotować kartacze faszerowane wołowiną oraz kiszkę ziemniaczaną pieczoną w sosie z fasoli i pomidorów.

Planowane emisje:

  • TVN Style |  Środa 17:25  |  Odcinek 12  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Czwartek (23.01) 13:25  |  Odcinek 12  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Sobota (25.01) 08:45  |  Odcinek 12  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Środa (29.01) 17:25  |  Odcinek 11  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Czwartek (30.01) 13:25  |  Odcinek 11  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Sobota (1.02) 08:45  |  Odcinek 11  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Poniedziałek (3.02) 15:25  |  Odcinek 11  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Środa (5.02) 17:25  |  Odcinek 9  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Czwartek (6.02) 13:20  |  Odcinek 9  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Sobota (8.02) 08:45  |  Odcinek 9  |  Sezon 2
  • TVN Style |  Poniedziałek (10.02) 15:25  |  Odcinek 9  |  Sezon 2

Dołącz do dyskusji na temat:  Sztuka mięsa

0 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl