dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Według prezesa Eurozetu Andrzeja Matuszyńskiego jeśli Agora skorzysta z opcji kupna większościowego pakietu udziałów spółki, będzie to oznaczać w niej daleko idącą restrukturyzację. Zaznaczył, że w ostatnich miesiącach w newsroomach nadawcy obawiano się „przejęcia przez firmę o wyrazistych politycznych poglądach, finansowaną przez państwowy bank”.

Dołącz do dyskusji: Prezes Eurozetu: kupno reszty udziałów przez Agorę będzie oznaczać restrukturyzację, newsroom obawiał się przejęcia przez Fratrię

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
Krasnalu
Andrzej, ale wiesz o tym, że udziałowcy mieszkają teraz kilka kilometrów od Ciebie i czytają Twoje wywiady?
To już nie jest tak, że Francuz ma w nosie, co Ty tam gadasz w prasie.
Więc jest większa szansa na dwóję do dzienniczka lub poslanie do kąta.
ton
Dominowała w nich obawa przed inwestorem zaangażowanym ideologicznie, a my nie jesteśmy spółką zaangażowaną w spór polityczny - podkreślił. - buhaha Dawno się tak nie uśmiałem. Tuba opozycji o sobie :-)
Jaro
Dominowała w nich obawa przed inwestorem zaangażowanym ideologicznie, a my nie jesteśmy spółką zaangażowaną w spór polityczny - podkreślił. - buhaha Dawno się tak nie uśmiałem. Tuba opozycji o sobie [/quote