"Z naturalnymi składnikami dla najlepszego smaku" - program Knorr już na stronie

W gotowaniu najważniejsze są dobry pomysł i najlepsze składniki, uprawiane z poszanowaniem natury, rosnące na świeżym powietrzu, w słońcu, w zdrowej glebie, podlewane właściwą ilością wody. Dania przygotowane z dorodnych warzyw i pachnących ziół smakują i wyglądają najlepiej – oto istota programu marki Knorr „Z naturalnymi składnikami dla najlepszego smaku”, który już teraz prezentuje nowa podstrona portalu www.knorr.pl/smak-z-natury. Wizyta obowiązkowa!

Redakcja Wirtualne Media
Redakcja Wirtualne Media
Udostępnij artykuł:

Program przybliża nam polski szef kuchni Knorr, Piotr Murawski. Na stronie www.knorr.pl/smak-z-natury wyjaśnia, dlaczego wyjątkowy smak zaczyna się na polu, co skłoniło markę Knorr, by skoncentrować się na uprawach z poszanowaniem natury, i na czym polega współpraca z rolnikami. Dowiemy się również, skąd pochodzą składniki produktów Knorr. Wizyta na stronie przeniesie nas do słonecznej Grecji, gorącej Hiszpanii czy pachnących bazylią Włoch, gdzie rolnicy działają z pomocą Knorr w programie Zrównoważone Partnerstwo. Dzięki licznym materiałom, w tym wideo oraz zdjęciom, mamy okazję prześledzić całą drogę powstawania produktów – od nasion i sadzonek na polu do gotowej kompozycji ziół i przypraw zamkniętej w opakowaniu Fixu, zupy czy sosu. Wcześniej, aby zachować smak i wartości odżywcze składników, warzywa poddawane są procesowi suszenia, czyli jednej z najstarszych naturalnych metod utrwalania żywności bez użycia konserwantów. Na stronie poznamy także szefów kuchni Knorr, którzy dbają o to, by dostarczane nam produkty były najwyższej jakości, a obiad przyrządzony z ich pomocą smakował wyśmienicie.

Co niezwykle istotne, wszystkie informacje podane są w sposób zrozumiały i przystępny. Bardzo łatwo znajdziemy odpowiedzi na nurtujące nas pytania, jak np. „Czy produkty Knorr zawierają glutaminian sodu?” lub „W jaki sposób redukowana jest zawartość soli w produktach Knorr?”.

Wygląd strony doskonale koresponduje z tym, o czym opowiada - warto na nią zajrzeć nie tylko ze względu na bogactwo informacji, ale także pomysłowe i smakowite zaprojektowanie całości. Strona dosłownie rozkwita na naszych oczach, a jej owoce to wypowiedzi ekspertów i krótkie filmiki, które przeniosą nas na słoneczne pola - tam, gdzie zaczyna się wyjątkowy smak.

Zapraszamy!

grafika

PRACA.WIRTUALNEMEDIA.PL

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Lawina gróźb wobec dziennikarza "Wyborczej". Wiąże to z tekstem o Cenckiewiczu

Lawina gróźb wobec dziennikarza "Wyborczej". Wiąże to z tekstem o Cenckiewiczu

TVN szykuje jubileuszową edycję "MasterChefa". "Wyprawa poza Europę"

TVN szykuje jubileuszową edycję "MasterChefa". "Wyprawa poza Europę"

Dziennikarz Meczyków doznał udaru. "Może ktoś potraktuje to jak przestrogę"

Dziennikarz Meczyków doznał udaru. "Może ktoś potraktuje to jak przestrogę"

Świąteczna piosenka Radia 357 z  teledyskiem. Zobacz "Karpia pięciolatka"

Świąteczna piosenka Radia 357 z teledyskiem. Zobacz "Karpia pięciolatka"

CyberRescue pomoże klientom Banku Pekao uniknąć cyberoszustwa przed świętami
Materiał reklamowy

CyberRescue pomoże klientom Banku Pekao uniknąć cyberoszustwa przed świętami

Właściciel TVN wdraża nowe rozwiązania telewizji hybrydowej na kanałach naziemnych

Właściciel TVN wdraża nowe rozwiązania telewizji hybrydowej na kanałach naziemnych