Polska kuchnia regionalna w “Gazecie Wyborczej”

Od 8 września w każdą środę do całego nakładu „Gazety Wyborczej” (Agora) będą dołączane zeszyty przedstawiające polską kuchnię regionalną.

pp
pp
Udostępnij artykuł:

Cykl składa się z czterech części zawierających przepisy na dania z takich regionów Polski, jak m.in.: Kaszuby, Mazury, Podhale, Śląsk, Wielkopolska czy Małopolska, wraz z komentarzami o historii oraz o kulturze kulinarnej regionów. Pierwszy zeszyt, który ukaże się 8 września br., nosić będzie nazwę: „Polska je ziemniaki”.

Wydanie "Gazety" z dodatkiem wspiera kampania promocyjna prowadzona w telewizji (stacje ogólnopolskie oraz tematyczne), internecie (Gazeta.pl) oraz autopromocja w "Gazecie Wyborczej", jej dodatkach oraz bezpłatnym dzienniku "Metro". Kreację kampanii przygotowała agencja JIS Advertising, za zakup mediów odpowiadał Starlink.

grafika

PRACA.WIRTUALNEMEDIA.PL

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Zmiany u wydawcy "Rzeczpospolitej". Rezygnuje były szef ITI

Zmiany u wydawcy "Rzeczpospolitej". Rezygnuje były szef ITI

Kultowa "Biała bluzka" w reżyserii Magdy Umer w TVP1

Kultowa "Biała bluzka" w reżyserii Magdy Umer w TVP1

Marka Streboxar w gronie klientów BeDigital

Marka Streboxar w gronie klientów BeDigital

VZK Laboratory z pierwszą kampanią na polskim rynku

VZK Laboratory z pierwszą kampanią na polskim rynku

Kampania mBanku "Jedna/Trzecia" edukuje Polaków o przyszłości finansowej

Kampania mBanku "Jedna/Trzecia" edukuje Polaków o przyszłości finansowej

HBO Max pokazało spot z zapowiedziami na 2026. To premierowe materiały

HBO Max pokazało spot z zapowiedziami na 2026. To premierowe materiały