SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Polska kuchnia regionalna w “Gazecie Wyborczej”

Od 8 września w każdą środę do całego nakładu „Gazety Wyborczej” (Agora) będą dołączane zeszyty przedstawiające polską kuchnię regionalną.

Cykl składa się z czterech części zawierających przepisy na dania z takich regionów Polski, jak m.in.: Kaszuby, Mazury, Podhale, Śląsk, Wielkopolska czy Małopolska, wraz z komentarzami o historii oraz o kulturze kulinarnej regionów. Pierwszy zeszyt, który ukaże się 8 września br., nosić będzie nazwę: „Polska je ziemniaki”.

Wydanie "Gazety" z dodatkiem wspiera kampania promocyjna prowadzona w telewizji (stacje ogólnopolskie oraz tematyczne), internecie (Gazeta.pl) oraz autopromocja w "Gazecie Wyborczej", jej dodatkach oraz bezpłatnym dzienniku "Metro". Kreację kampanii przygotowała agencja JIS Advertising, za zakup mediów odpowiadał Starlink.

Dołącz do dyskusji: Polska kuchnia regionalna w “Gazecie Wyborczej”

1 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
pychA
Regionalne przysmaki to moja obsesja, zawsze próbuje jak jestem w różnych regionach Polski, ale najbardziej kocham pierogi, jak nie mam czasu lepić, to zajadam się nimi w poznańskiej pierogarni na Wrocławskiej:)
odpowiedź