Makłowicz i Bikont w Newsweek Polska

Do najnowszego numeru tygodnika 'Newsweek Polska' zostanie dołączony dodatek "50 przepisów na wielkanocny stół" autorstwa Roberta Makłowicza i Piotra Bikonta poświęcony wielkanocnym potrawom.

kk
kk
Udostępnij artykuł:

Piotr Bikont i Robert Makłowicz specjalnie dla czytelników "Newsweeka" zaproponują przepisy kulinarne, które wzbogacą i uświetnią świąteczny stół. Dodatek to zbiór pięćdziesięciu oryginalnych przepisów, a wśród nich nowe pomysły na przyrządzenie tradycyjnych potraw, np. jajka cocotte z parmezanem i bryndzą, szynka pieczona po florencku i chrzan na żółto-pomarańczowo. Wśród przepisów znajdą się także propozycje na przygotowanie mniej znanych wypieków oraz deserów, m.in. mazurek daktylowy i sorbet herbaciany.

Wydanie z dodatkiem będzie wsparte promocją w telewizji, radiu, outdoorze i tytułach Axel Springer Polska. Kreację stworzył PZL, media zakupił MediaCom.

kk
Autor artykułu:
kk
Author widget background

PRACA.WIRTUALNEMEDIA.PL

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Ziętara zginął, bo był dziennikarzem. Kto i dlaczego straszy teraz media, które o tym piszą?

Ziętara zginął, bo był dziennikarzem. Kto i dlaczego straszy teraz media, które o tym piszą?

KRRiT przedłuża koncesje. Chodzi m.in. o stacje Polsatu i Canal+

KRRiT przedłuża koncesje. Chodzi m.in. o stacje Polsatu i Canal+

Polsat Box udostępnił za darmo wiele kanałów

Polsat Box udostępnił za darmo wiele kanałów

Współpracownica Agory bez pieniędzy po porodzie? Firma odpowiada "Solidarności"

Współpracownica Agory bez pieniędzy po porodzie? Firma odpowiada "Solidarności"

KRRiT zaakceptowała plany mediów publicznych. Co z likwidacją kanałów TVP?

KRRiT zaakceptowała plany mediów publicznych. Co z likwidacją kanałów TVP?

Dwa nowe tytuły w ofercie InPostu. Zamówisz je do Paczkomatu

Dwa nowe tytuły w ofercie InPostu. Zamówisz je do Paczkomatu