Zadaniem Rady Programowej jest wsparcie merytoryczne oraz warsztatowe programu. Jej członkowie są odpowiedzialni m.in. za opracowywanie strategii i planów projektu, prowadzenie prelekcji i warsztatów podczas Mikserów Kulinarnych oraz organizowanie staży dla uczniów biorących udział w ,,Szefie dla Młodych Talentów”.
Członkami Rady Programowej ,,Szefa dla Młodych Talentów” zostali:
- Kasia Daniłowicz - ,,Kobieta Szef” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szefowa i współwłaścicielka restauracji ,,Olszewskiego 128” we Wrocławiu,
- Agata Wojda - ,,Kobieta Szef" Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2015,
- Andrzej Polan - ,,Szef Kuchni Tradycyjnej” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szef kuchni i właściciel ,,Małej Polany Smaków” w Warszawie,
- Paweł Oszczyk - ,,Szef Roku” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2016, szef kuchni restauracji ,,La Rotisserie” w Mamaison Hotel Le Regina w Warszawie,

- Witek Iwański - ,,Młody Talent” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2015, szef kuchni restauracji ,,Aruana” w Hotel Narvil Conference & Spa,
- Martin Gimenez Castro – nominowany w kategorii ,,Szef Roku” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szef kuchni restauracji ,,Salto” w Warszawie,
- Ernest Jagodziński - ,, Szef Jutra” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017, szef kuchni restauracji ,,Cucina 88” w Poznaniu,
- Justyna Adamczyk - Redaktor Naczelna Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska.
Pierwsze spotkanie Rady Programowej odbyło się 13 grudnia w restauracji La Rotisserie w Warszawie.

dostarczył
infoWire.pl











