SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

„David w Europie” w Kuchni+

17 listopada 2013 roku Kuchnia+ rozpocznie emisję kulinarnego programu „David w Europie”.

Article

W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Europy. W jej poznaniu Davidowi pomagają specjalni goście - przedstawiciele danych krajów. Z jednej strony widzowie mają okazję poznać nie tylko kulinarne specjały danego regionu, ale także pasje i zainteresowania gości specjalnych. W każdym odcinku prowadzący przygotowuje dwa dania reprezentujące kuchnię danego kraju, w tym ulubioną potrawę gościa odcinka.

Premierowe odcinki programu na antenie Kuchni+ będzie można oglądać w niedziele o godz. 17.45, począwszy od 17 listopada br.

Z danych Nielsen Audience Measurement wynika, iż średni udział Kuchni+ w październiku br. wyniósł 0,13 proc. (więcej na ten temat).

Newsletter WirtualneMedia.pl w Twojej skrzynce mailowej

Dołącz do dyskusji: „David w Europie” w Kuchni+

3 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Marek
Panie Dawidzie zupa ucho to ucha rosyjska zupa pochodzaca od nazwy jucha po rosyjsku wywar to zadne ucho etc. zupa bardzo dobra gęsty wywar rybny robiony z różnych ryb słodkowodnych zawiniętych w gazie nie będę rozwijał ale ten motyw żejakieś ucho w zupie jest proszę przucić.......fajnie że podał pan przepis tyleże proszę zgłębi pochodzenie i sposób wykonania jeszcze polecę soliankę równie dobra rosyjska zupa na kaca ....pozdrawiam i życzę suklcesów
odpowiedź
User
Bohemia
pan David chyba jednak nie powinien prezentować kuchni której nie zna, jego "czeskie" potrawy to porazka jakaś... tradycyjne knedlo-vepřo-zelo to NIE JEST gulasz z marchewka, ziolami prowansalskimi i pieczarkami, knedlík nie robi sie z proszku a kapusta ma być kiszona! kompromiacja i profanacja w wykonaniou tego pana...
odpowiedź
User
madness
Widzę, że Kuchnia + musi cierpieć na poważny kryzys programowy skoro ściąga do nowego programu "francuskiego wymoczka". Osobiście żenuje mnie kiedy ten chłopiec próbuje nauczać Polaków jak zrobić pielmieni albo czeski knedlik, nie mając o tym zielonego pojęcia. Jego wesołe improwizacje są tak samo nieudolne jak próby mówienia po Polsku. To już nie mamy w Polsce utalentowanych i profesjonalnych kucharzy? Program merytorycznie i "artystycznie" jest nie do przyjęcia. Mam nadzieję, że nie będzie kolejnej serii tej szmiry.
odpowiedź