
Dołącz do newslettera Wirtualne Media!
Codziennie rano
Oferty pracy
50 tysięcy subskrybentów
*Zrezygnuj w każdej chwili, nie wysyłamy spamu.
Dziękujemy za zapisanie się do newsletteraWirtualne Media
Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą.

Książka Japońskie słodycze autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek zdobyła pierwsze miejsce w konkursie Gourmand World Cookbook Awards w kategorii kuchnia japońska. Jest to tym bardziej wyjątkowa sytuacja, gdyż pierwszy raz w prawie dwudziestoletniej historii imprezy główna nagroda przypadła dla Polski. Japońskie słodycze pokonały w ścisłym finale publikacje z Danii, Japonii, Peru, Singapuru, Francji i USA. Gourmand World Cookbook Awards to jeden z najważniejszych konkursów książki kulinarnej (przepisy, historia kuchni, książki o alkoholach i napojach) nazywany kulinarnymi Oskarami. W 2013 roku do konkursu zgłoszono kilkanaście tysięcy książek z 187 krajów świata. W tym roku impreza odbywa się w Daxing, dynamicznie rozwijającej się dzielnicy Pekinu.

Wirtualnemedia.pl

GPLUS PRODUCTION

GPLUS PRODUCTION

Grupa RMF

Telewizja Puls

Grupa RMF

Gremi Media

Agencja Wydawniczo - Reklamowa Wprost

Wirtualna Polska Media
