
Dołącz do newslettera Wirtualne Media!
Codziennie rano
Oferty pracy
50 tysięcy subskrybentów
*Zrezygnuj w każdej chwili, nie wysyłamy spamu.
Dziękujemy za zapisanie się do newsletteraWirtualne Media
Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą.

Publikacja Japońskie słodycze znalazła się w finale konkursu Gourmand World Cookbook Awards w kategorii kuchnia japońska. Książka Magadeleny Tomaszewskiej-Bolałek nominowana była w trzech kategoriach: książka o kuchni japońskiej, książka o historii kuchni oraz książka o słodyczach. W finale, w kategorii kuchnia japońska zmierzy się z innymi pięcioma publikacjami z Danii, Japonii, Peru, Singapuru i USA. Zwycięzcy zostaną ogłoszeni podczas targów Beijing Cookbook Fair, które odbędą się 19-21 maja 2014 roku w Pekinie. Gourmand World Cookbook Awards to jeden z najważniejszych konkursów książki kulinarnej (przepisy, historia kuchni, książki o alkoholach i napojach) nazywany kulinarnymi Oskarami. W 2013 roku do konkursu zgłoszono kilkanaście tysięcy książek z 187 krajów świata.

Wirtualnemedia.pl

GPLUS PRODUCTION

GPLUS PRODUCTION

Grupa RMF

Telewizja Puls

Grupa RMF

Gremi Media

Agencja Wydawniczo - Reklamowa Wprost

Wirtualna Polska Media
