,,Dinner with a view” to kulinarne podróże po najpiękniejszych miejscach Polski. Inicjatorką projektu jest Malika, która wraz z zaproszonymi, wybitnymi szefami kuchni przyrządza dania gotowane na ogniu w restauracjach plenerowych zaaranżowanych nad rzeką, morzem i w górach.
Pierwsze ze spotkań odbyło się 11. czerwca w przystani rzecznej nad Narwią, tuż przy Hotelu Narvil Conference & Spa w Serocku. Malika (szefowa kuchni i właścicielka restauracji ,,Malika“ w Gdyni), Ana Ros (współwłaścicielka i szefowa kuchni słoweńskiej restauracji ,,Hisa Franco“) oraz Witek Iwański (szef kuchni restauracji ,,Aruana“ w hotelu Narvil) przygotowali kolację według siedmiu technik gotowania na ogniu, podzielili się wiedzą kulinarną oraz zaprosili do degustacji swoich dań. Najwyższej jakości produkty wykorzystane do przyrządzenia potraw pochodziły z oferty sieci hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, będącej partnerem wydarzenia.

dostarczył
infoWire.pl











