SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

„Tak to się robi!” - Chrzanowska Manufaktura Wędlin reklamuje Kruche z Chrzanowa (wideo)

Ruszyła telewizyjna kampania reklamowa wędlin Kruche z Chrzanowa produkowanych przez Chrzanowską Manufakturę Wędlin. Akcja - przygotowana przez firmy Henyo Behrendt i Maxus - jest prowadzona pod hasłem „Tak to się robi!”.

Article

W spocie syn i ojciec zastanawiający się, jak są produkowane wędliny Kruche z Chrzanowa, przenoszą się do działającej tak samo od wieków Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin. Tam mistrz masarski oprowadza ich i tłumaczy, jak powstają promowane produkty, oraz przekonuje o ich wyśmienitym smaku, aromacie i kruchości.

W kampanii reklamowane są dwa produkty z linii Kruche z Chrzanowa: kiełbasa i szynka.

30- i 15-sekundowe reklamy są emitowane od 6 marca w kanałach ogólnych i tematycznych.

Kreacją i produkcją spotów zajęła się agencja Henyo Behrendt, a za planowanie i zakup mediów odpowiada dom mediowy Maxus.

Chrzanowska Manufaktura Wędlin zapowiada na br. kolejne odsłony kampanii reklamowej.

Newsletter WirtualneMedia.pl w Twojej skrzynce mailowej

Dołącz do dyskusji: „Tak to się robi!” - Chrzanowska Manufaktura Wędlin reklamuje Kruche z Chrzanowa (wideo)

4 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Adam
chciał bym zobaczyć skład tej wędliny. ile E glutaminianu i innych pierdół .
9 8
odpowiedź
User
daniela
szynka krucha z chrzanowa skład to sama chemia a cena wysoka -37,50 za kg ohyda i złodziejstwo
9 8
odpowiedź
User
Basia:)
Zachwycona szyneczką kruchą z Chrzanowa, zakupiłam 20 dkg i ...... czarna rozpacz jak przeczytałam skład na etykiecie!!! owszem w smaku całkiem fajna ale odstrasza ta ilość chemii i poprawiaczy chyba wszystkiego od smaku i wyglądu. Dlaczego tak jest?
9 8
odpowiedź
User
Joanna
Niby Manufaktura, a tu proszę gdyby nie te konserwanty i poprawiacze smaku i wyglądu to zapewne nikt by tej kruchej szyneczki nie kupował. Czy z kawałka szynkowego mięsa tak trudno zrobić dobrą zwykłą szynkę? do tego jeszcze to sztuczne wędzenie, no masakra jakaś i jemy to wszystko i potem nawet się nie kojarzy od czego ten rak!!!!
9 8
odpowiedź