Drugi sezon „Sztuki mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem w Food Network

W niedzielę 17 marca br. kanał Food Network rozpocznie emisję drugiej edycji programu kulinarnego „Sztuka mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem.

łb
łb
Udostępnij artykuł:
Drugi sezon „Sztuki mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem w Food Network
Tomasz Jakubiak

W nowym sezonie Jakubiak wyruszy w Polskę i odwiedzi restauracje, przydrożne karczmy i gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą prowadzącemu sekrety swoich najlepszych potraw.

Tomasz Jakubiak w pierwszym odcinku skosztuje tradycyjnych serbskich potraw w położonej pod Warszawą Karczmie Guča. Gospodarz porozmawia o serbskich kulinariach

i przygotujemy jagnięcinę na szpadzie. Z kolei w swojej kuchni Tomek pokaże widzom, jak zrobić doskonałą pieczoną kiełbasę w przyprawach ze słodką cebulką i domową musztardą oraz pieczony boczek z ziemniakami.

Premierę drugiego sezonu „Sztuki mięsa” z Tomaszem Jakubiakiem w Food Network zaplanowano na niedzielę 17 marca br. o godz. 13.15.

PRACA.WIRTUALNEMEDIA.PL

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Od sylwestra asystent AI w mObywatelu, a w 2026 r. portfel tożsamości cyfrowej

Od sylwestra asystent AI w mObywatelu, a w 2026 r. portfel tożsamości cyfrowej

Drugi sezon "8 wspaniałych" w Canal+. Premiera już dziś

Drugi sezon "8 wspaniałych" w Canal+. Premiera już dziś

Sezon świąteczny to szczyt sprzedaży subskrypcji streamingowych

Sezon świąteczny to szczyt sprzedaży subskrypcji streamingowych

W tym kraju "Gang Olsena" jest jak "Kevin" w Polsacie. I nie chodzi o Danię

W tym kraju "Gang Olsena" jest jak "Kevin" w Polsacie. I nie chodzi o Danię

Pierwsza strategia ESG w historii PFR. Jan Domanik, CSO PFR: Inwestujemy dla przyszłych pokoleń
Materiał reklamowy

Pierwsza strategia ESG w historii PFR. Jan Domanik, CSO PFR: Inwestujemy dla przyszłych pokoleń

Te wywiady warto przeczytać. 10 mocnych rozmów na Święta

Te wywiady warto przeczytać. 10 mocnych rozmów na Święta