Czy nie jesteś ciekawy jaka tak naprawdę jest kuchnia amerykańska? Na pewno nie poznasz jej w fast foodach. Poznając danie warto zobaczyć miejsce z którego się wywodzi. Poznaj nowe smaki odwiedzając nowe miejsca takie jak Nashiville, San Diego, Baltimore. Nudno? Zatem przygotuj danie w furgonetce! Nie hot-doga ale paszteciki, rybę, chińszczyznę, czy danie meksykańskie. Więcej? Zatem może aligator z rusztu w stylu Cajun, pieczone gołębie, jagnięce móżdżki i do tego kurza krew pita z kieliszków! Dziwne potrawy można spotkać tylko w Ameryce. Zajrzyj do wielkiego gara i zobacz jakie nowoczesne skrywa dnia.
Przygotuj się na nowe smaki, które odkryjesz oglądając Travel Channel!
Oglądajcie:
„Uczta Eden”
• Nashville, 8 czerwca, godz.: 11:00
• San Diego, 15 czerwca, godz.: 11:00
• Charlotte, 22 czerwca, godz.: 11:00

• Baltimore, 29 czerwca, godz.: 11:00
„Bufet na kółkach”
• Paszteciki, 7 czerwca, godz.: 12:00
• Ryba z frytkami, 7 czerwca, godz.: 12:30
• Frytki w Matakana, 14 czerwca, godz.: 12.00
• Śniadanie w Puhoi, 14 czerwca, godz.: 12.30
• Chińszczyzna, 21 czerwca, godz.: 12:00
• Meksykańskie dania w Zoo, 21 czerwca, godz.: 12:30
„Dziwaczne potrawy Ameryki”
• Floryda i jej inne oblicze, 4 czerwca, godz.: 17:00
• Los Angeles, 4 czerwca, godz.: 18:00
• Boston, 11 czerwca, godz.: 17:00
• Seattle, 11 czerwca, godz.: 18:00
• Austin, 18 czerwca, godz.: 17:00
• Nowy Meksyk, 18 czerwca, godz.: 18:00
• Szlakiem bluesa, 25 czerwca, godz.: 17:00
• Las Vegas, 25 czerwca, godz.: 18:00
Więcej na stronie www.travelchanneltv.pl











