Unikalny smak Raffaello towarzyszy wyjątkowym momentom na całym świecie od wielu lat. Kokosowy smakołyk powstaje według specjalnej receptury łączącej aksamitny krem otulający migdałowe serce praliny, z chrupiącym wafelkiem i delikatnymi płatkami kokosa sprowadzanymi niezmiennie z Wysp Pacyfiku. Serce praliny stanowi migdał pochodzący ze słonecznej Kalifornii, której klimat przekłada się na jego smak i wielkość. Lekki smak przyjemności wynika z wyjątkowej dbałości o jakość wszystkich składników. Dzięki temu, Raffaello to praliny o niepowtarzalnym charakterze od lat kojarzone z celebrowaniem ważnych chwil.
Ulotne piękno
Finezja i dbałość o szczegóły oraz jakość składników sprawiły, że charakterystyczne praliny podbiły gusta miłośników na całym świecie, a czerwony kwiat na białym opakowaniu przywodzącym na myśl delikatny smak Raffaello, towarzyszy wyjątkowym chwilom w ich życiu.

Podziwiany kwiat hibiskusa kwitnie tylko jeden dzień. Ta delikatna roślina zachwyca wyjątkowo intensywną urodą. Wątłość Hibiskusa, przy jednoczesnym jego niezwykle silnym pięknie i uroku, przywodzi na myśl ideę ulotnych, wyjątkowych chwil, które choć nie trwają długo, zapadają w pamięci na całe życie. Zachwycają głębią doznań
Wyjątkowe chwile we dwoje, zapadają w pamięć na całe życie. Celebruj ulotne chwile letniego szczęścia z Raffaello.
Szczegóły wkrótce
Raffaello dostępne jest w opakowaniu:
40g150g240 g

dostarczył
infoWire.pl











