– Jako były sportowiec doskonale wiem, jak ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu jest zdrowe, regularne odżywianie. Zwracam uwagę na jakość i skład produktów, dlatego wybieram markę Wasa. Na co dzień często mamy mało czasu na przygotowanie posiłków dla siebie i rodziny. Jestem osobą aktywną, do tego mamą, potrzebuję więc produktów, które pozwolą mi szybko zrobić smaczne śniadanie lub przekąskę. Produkty marki Wasa z ulubionymi dodatkami są więc dla mnie idealnym rozwiązaniem – mówi Agnieszka Radwańska.
Poniżej przedstawiamy ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na cztery pory roku, stworzone na bazie chrupkiego pieczywa WASA. Idealnie sprawdzą się jako pełnowartościowe śniadania, przekąski w trakcie zabieganego dnia, czy lekką kolację. Na przygotowanie ich wystarczy zaledwie kilka minut.

WIOSNA
Wasa z błonnikiem z pastą jajeczną, szczypiorkiem, zestami z marchwi i pieprzem
LATO
Wasa Żytnie Delikatess z kremowym serem śmietankowym, truskawkami, listkami mięty i miodem
JESIEŃ
Wasa Żytnie Delikatess z pieczoną dynią, oliwą z oliwek, listkami tymianku i czarnuszką
ZIMA
Wasa z błonnikiem z prażonym jabłkiem, cynamonem, miodem i pokruszonymi orzechami włoskimi











