Pascal Brodnicki otworzył na YouTube sieć kanałów Tuba Smaku

Kucharz Pascal Brodnicki wystartował z nowym projektem internetowym. Na kanale Tuba Smaku na YouTube będzie wraz z przyjaciółmi prezentować trendy i ciekawostki związane z gotowaniem.

jd
jd
Udostępnij artykuł:
Pascal Brodnicki otworzył na YouTube sieć kanałów Tuba Smaku

Projekt sieci kanałów Tuba Smaku skierowany jest do pasjonatów gotowania, bez względu na poziom zaawansowania. W filmach prezentowane będą kulinarne inspiracje, trendy i ciekawostki. Oprócz Tuby Smaku, w skład sieci wchodzą kanały: Pascal Brodnicki, vegeTABLE, Żywiciele, UMAMI oraz Agnieszka Mielczarek - jedz inaczej.

- W sieci brakowało miejsca, które skupiałoby kulinarnych zapaleńców z różnych dziedzin, dlatego Tuba Smaku jest wyjątkowym przedsięwzięciem - komentuje Pascal Brodnicki, współwłaściciel i pomysłodawca projektu.

Prowadzącymi Tubę Smaku wraz z Pascalem Brodnickim będą Agnieszka Mielczarek, Agata Stankiewicz, Mickey Rotten, Rudy i Jorg oraz Daniel Brzeziński.

Za start i rozwój komercyjny Tuby Smaku odpowiada Joanna Albin, była brand managerka kanału Kuchnia+. Przy projekcie pełni funkcję chef revenue officera.

PRACA.WIRTUALNEMEDIA.PL

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Od sylwestra asystent AI w mObywatelu, a w 2026 r. portfel tożsamości cyfrowej

Od sylwestra asystent AI w mObywatelu, a w 2026 r. portfel tożsamości cyfrowej

Drugi sezon "8 wspaniałych" w Canal+. Premiera już dziś

Drugi sezon "8 wspaniałych" w Canal+. Premiera już dziś

Sezon świąteczny to szczyt sprzedaży subskrypcji streamingowych

Sezon świąteczny to szczyt sprzedaży subskrypcji streamingowych

W tym kraju "Gang Olsena" jest jak "Kevin" w Polsacie. I nie chodzi o Danię

W tym kraju "Gang Olsena" jest jak "Kevin" w Polsacie. I nie chodzi o Danię

Pierwsza strategia ESG w historii PFR. Jan Domanik, CSO PFR: Inwestujemy dla przyszłych pokoleń
Materiał reklamowy

Pierwsza strategia ESG w historii PFR. Jan Domanik, CSO PFR: Inwestujemy dla przyszłych pokoleń

Te wywiady warto przeczytać. 10 mocnych rozmów na Święta

Te wywiady warto przeczytać. 10 mocnych rozmów na Święta