SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Program „Z czekoladą w kuchni” w Polsacie. Prowadzącymi Grzegorz Łapanowski i Joanna Profus

Polsat w weekendy emitować będzie nowy program kulinarny „Z czekoladą w kuchni”, który poprowadzą Grzegorz Łapanowski i Joanna Profus. Będzie to audycja sponsorowana przez firmę E. Wedel.

Article

W każdym kilkuminutowym odcinku cyklu  Łapanowski i Profus przedstawią widzom przepis na potrawę z wykorzystaniem czekolady, zdradzą też sekrety składników dań z czekoladą.

Program „Z czekoladą w kuchni” nadawany będzie w Polsacie w soboty i niedziele o 17.40 począwszy od 6 lutego br. Liczyć ma osiem odcinków.

Grzegorz Łapanowski jest kucharzem i dziennikarzem kulinarnym, jurorem talent-show Polsatu „Top Chef”. W Polsat Cafe prowadził zaś program „Misja stołówka”.

Joanna Profus jest Mistrzynią Cukiernictwa firmy E.Wedel, której specjalnością jest wykonywanie dekoracji z użyciem czekolady.

Z danych Nielsen Audience Measurement wynika, że w styczniu br. średni udział Polsatu w rynku telewizyjnym wyniósł 11,60 proc.

Newsletter WirtualneMedia.pl w Twojej skrzynce mailowej

Dołącz do dyskusji: Program „Z czekoladą w kuchni” w Polsacie. Prowadzącymi Grzegorz Łapanowski i Joanna Profus

8 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
ola
Gdzie mozna znalezc przepisy ?
8 8
odpowiedź
User
Mariola
Gdzie znaleźć można przepisy ?
8 8
odpowiedź
User
Jowita
Interesujący program, słodko umila czas w oczekiwaniu na wiosenne nowości ramówki polsatowskiej. A Łopanowski odwala kawał dobrej roboty edukując szkolne dzieciaki, co fajnie pokazuje Polsat Cafe.
8 8
odpowiedź
User
Kolin
Ten program bardzo dobrze uzupełni ramówkę programów kulinarnych polsatu, a i sama kanwa wydaje się być bardzo ciekawa.
8 8
odpowiedź
User
Jenniferr
Może być ciekawie. U nas praktycznie nic nie wiemy o tym, jak gotować na słodko. A to może być bardzo twórcze. Chętnie się dowiem, co polecają. Eksperymenty w kuchni w końcu są mile widziane. A w Polsacie już niejednego się o gotowaniu dowiedziałam.
8 8
odpowiedź