Juliusz Braun: nie było stanowiska Rady Mediów Narodowych w sprawie Trójki

Członek Rady Mediów Narodowych Juliusz Braun zarzuca jej przewodniczącemu Krzysztofowi Czabańskiemu, że nowy dyrektor Trójki Kuba Strzyczkowski „nie mógł przedstawić swojej wizji rozgłośni RMN”, bo nie było oficjalnego spotkania, ani jednego stanowiska Rady w tej sprawie. - Po raz kolejny podejmuje pan działania bez wiedzy członków Rady Mediów Narodowych, przypisując sobie kompetencje, których Pan nie posiada - zarzuca Braun Czabańskiemu.

Dołącz do dyskusji: Juliusz Braun: nie było stanowiska Rady Mediów Narodowych w sprawie Trójki

B. Krzyk
Kamińska zostaje, Kurski wraca. Pisowskie dno.
\˚ㄥ˚\
Towarzysz Czabanski z doświadczeniem partyjnym miesza w radiu , może czas w domu w garnkach pomieszać na emeryturze. Czuje się jak pan na włościach , towarzysz Czabanski .Ale pamiętaj że radio bylo i będzie a Ciebie nie będzie panie Czabanski. To nie jest Twoj dorobek żeby niszczyć towarzyszu Czabanski
\˚ㄥ˚\