Rzecznicy prasowi i kierownicy działów komunikacji warszawskich teatrów napisali list otwarty w sprawie zwolnienia Sabiny Zygmanowskiej z redakcji "Informacji Kulturalnych" w TVP Kultura. - Wciąż wierzę w to, że dyrekcja TVP Kultura zaproponuje mi coś, odpowiadającego moim kompetencjom i doświadczeniu - komentuje dziennikarka w rozmowie z Wirtualnemedia.pl.

Dołącz do dyskusji: Rzecznicy warszawskich teatrów protestują w związku ze zwolnieniem dziennikarki TVP Kultura

Gość X
Może fucha w Onecie. Ja bym ją przywrócił do pracy i wygrałaby sprawę w sądzie o odszkodowanie.
Ha! Ha! Ha!
Ups..... To chyba Jasio wysłał tego smsa? :) Bo znudziła się Matiemu?....... :)
Kultura
Dziennikarz sportowy jest szefem Informacji Kulturalnych, Co tam się dzieje? Widać, że obecne władze TVP traktują Kulturę po macoszemu. A po co kultura? Przecież na tam nie uzyska się kapitału politycznego :)