Trzy największe organizacje związkowe działające w TVP odrzuciły proponowane przez zarząd zmiany w regulaminie wynagradzania. Ich zdaniem prowadzić one będą do stworzenia “fikcyjnych, wysokopłatnych stanowisk pracy”.

Dołącz do dyskusji: Związki zawodowe TVP przeciw zmianom w regulaminie wynagradzania. “Fikcyjne, wysokopłatne stanowiska”

Klawisz od Bernsteina
BMW - w Niemczech oznacza Bayerischer Motor Werke, w Polsce BMW oznaczało, oznacza i oznaczac będzie BI|ERNY/A MI|ERNY/A Ale WIERNY/A. dlatego jak przytjrzycie sie jak wyglada kraj, ktory przegrał wojne i jak wyglada kraj, ktore te wojne wygrał, to chyba widac róznice jak na dłoni. A Pan Rakowiecki ? polecam po funkcjo rzecznika rządu złożyć papiery na naczelnika zakladu karnewgo Rakowiecka 37. Dobra fucha i jak ulał do nazwiska
Ania
Dlaczego WM nie piszą o czystkach ludzi pracujących bezpośrednio przy produkcjach, a nie lubianych przez nową dyrekcję APTiF?
Żet
Dopoki ta firma nie dorobi sie managerów z prawdziwego zdarzenia, a nie wciąż jakis nieudacznikow stosownej partyjnej proweniencji - to nie ma co liczyc, ze prawcownicy bede ja traktowac powaznie. W 99 przypadkach na 100 na woro - pracownik jest madrzejszy od swojego szefa...