TVP tworzy zintegrowany newsroom

Telewizja Polska w związku z powstaniem Telewizyjnej Agencji Informacyjnej i budową zintegrowanego newsroomu utworzyła nowe stanowiska. W strukturze pojawili się szefowie i producenci newsroomu oraz wydawcy dnia.

Dołącz do dyskusji: TVP tworzy zintegrowany newsroom

Filip
Po jakiego grzyba programy informacyjne w TVP1 i TVP2 skoro jest, czy za chwilkę będzie całodobowe i pełnowymiarowe TVP Info, które z powodzeniem zastąpi Wiadomości, Panoramę czy Teleexpress. A jeśli już ktoś nie może żyć bez jakiejś nazwy programu informacyjnego to wystarczy ponazywać pasma informacyjne w TVP Info tak samo i emitować ze studia TVP Info z "tanimi"prezenterami bez gwiazdorskich kontraktów !!! Skoro prawie już dokonano egzekucji na Dobranocce i nie ma protestów na ulicach to i święta godz. 19:30 w TVP1 będzie do ruszenia.
xc
Rafał Kurowski!!!!
tom
No no, elita elit. Najpierw Sandak, gorliwie wspierający polski monopol spirytusowy i zajmujący stanowisko wbrew wewnętrznemu regulaminowi spółki, bo edukację zakończył biedak na szkole średniej, a nawet kierownik MUSI mieć wyższe. Później fantastyczna trójka, siedząca jak Hofman na wycieraczce każdej władzy, z przerwami na siedzenie na wycieraczce Pałacu Prezydenckiego, czyli Winiecki, Czunkiewicz, Woźniak. Już wiadomo, kto stworzył tę chorą strukturę, byle tylko mieć dziennie po trzy dyżury i potrójną kasę, a w tym panowie mają faktycznie największe doświadczenie. Dodatkowo analfabeta językowy i dysgrafik Winiecki ma nadzorować zagranicę...Kwintesencja poziomu telewizji Brauna, każda decyzja będzie podejmowana przez 10 osób i tyle razy opłacana, to są te realne oszczędności. Dlatego dziennikarze są zbędni, wystarczą urzędnicy